Erikoistulosteiden valmistelutyöt mukaan palveluihin

Valmiit valokuvat toimitetaan asiakkaalle sovitusti digitaalisina tallenteina tai tulosteina. Muistathan, että klassisen kymppikuvan lisäksi tarjolla on laaja valikoima monia muitakin näyttäviä tulostevaihtoehtoja. Perinteisten printtivalokuvien lisäksi voit teettää kuvistasi valmiiksi albumiksi taitetun tyylikkään kuvakirjan, sisustustaulun, kuvakortteja, kuvakalenterin tai jonkin muun monesta muusta hauskasta kuvalahjaideasta.

Haluan tarjota valokuvauspalveluideni tilaajille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamalla, että myös tulosteet on viimeistelty kauniisti raameihinsa ja että ne on helppo laittaa esille saman tien. Tulosteiden esivalmisteluun ja niiden tilaukseen liittyvä työ on nyt lisätty osaksi Otosfoton kokonaispalvelua.

Miksi printtien teettäminen kannattaa?

Valokuvat ovat parhaassa käytössään silloin, kun ne ovat näkyvästi esillä ja niitä muistetaan katsella. Kuvien säilyttäminen sähköisesti ja niiden katselu tietokoneen tai kännykän ruudulta on monille kätevin tapa pitää albumit nopeasti saatavilla ja jakaa niitä muidenkin nähtäväksi.

Suosittelen ehdottomasti teettämään tärkeimmät kuvasi myös tulosteeksi. Printtinä valokuva on aina jotain ainutlaatuista ja arvokkaampaa. Kuvaa voi koskea, sitä voi katsoa läheltä tai kaukaa, se on vahvasti läsnä muistuttamassa meitä elämämme tärkeimmistä hetkistä. Fyysisestä valokuvasta tulee kiinteämpi osa päivittäistä elämäämme.

Ifolorin kuvakirja
Ajatuksen kanssa taitettu kuvakirja on tyylikäs paketti, jota tekee mieli palata lehteilemään kerran jos toisenkin.

Suurennosten tilaaminen on suoraviivainen tehtävä kenelle tahansa, mutta esimerkiksi kuvakirjan huolellinen taittaminen vaatii visuaalista silmää ja taittotyökalun tuntemusta. Samoin kuvakirjojen ja kiitoskorttien elävöittäminen tyylitajuisilla teksteillä, sekä tasapainoisilla kirjasin- ja värivalinnoilla tekee lopputuloksesta entistä viimeistellymmän tuntuisen. Tästä syystä on aina varminta antaa ammattilaisen tehdä tulosteiden esivalmisteluun liittyvä työ, jotta lopputulos vastaa odotuksia eikä ikäviä yllätyksiä pääse tapahtumaan.

Voit silti ilman muuta hoitaa tulosteiden tilaamisen omatoimisesti ja pitää täyden kontrollin yksityiskohtien päättämisestä itselläsi. Jos taasen epäröit ja haluat helpoimman ”avaimet käteen -ratkaisun” koko kuvauksellesi, kysy ihmeessä tarjousta tarvittavan lisätyön sisällyttämisestä tilaukseesi!

Tulosteiden hinta = Otosfoton esityö á 50 €/h+ tulostuspalvelun hinnasto

Valokuvaustilauksessasi maksat vain tulosteiden esivalmisteluun liittyvästä työstä ja tulostuspalvelun senhetkisen hinnaston mukaisesta tuoteveloituksesta lähetyskuluineen. Tätä kirjoitettaessa käytössäni on pääasiallisesti Ifolorin tulostuspalvelu kaikkine tulostevaihtoehtoineen. Tutustu Ifolorin tulostevalikoimaan ja hinnastoon ⟶

Psst! Huomaathan, että Ifolorin hinnasto elää sesongin mukaan ja eri tulostetuotteita on saatavilla tiettyinä aikoina kampanjahinnoin. Ajoittamalla tilauksesi tämän huomioiden voit säästää euroja.

Keskustelu

Artikkelista ei ole vielä keskusteltu. Ole ensimmäinen kommentoija.

Kommenttini: